OKUYAN GENÇLİK ECDADIN İZİNDE KİTAP OKUMA YARIŞMASI

Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü 2023´e Doğru Eğitimde Dönüşüm Hareketi içerisinde yer alan ´´Okuyan Gençlik Ecdadın İzinde´´ isimli kitap okuma yarışmasına okulumuz 9. , 10. , 11. ve 12. sınıfta öğrenim gören öğrencilerimiz , ülkemizin tarihinde  çok önemli bir yere sahip olan Çanakkale Zaferi´ni destansı bir dille anlatan Mehmed Niyazi´nin Çanakkale Mahşeri adlı kitabını okuyacak ve dereceye giren öğrenciler Çanakkale Savaşı´nın gerçekleştiği mekanlara götürüleceklerdir.Yarışmaya katılacak öğrencilerimiz 9/A sınıfından Merve Naz Seçilmiş ve Mustafa Çakmak, 10/A sınıfından Özlem Karakuş , 11/A sınıfından Ceyda Ateş , D.Gülnaz Taşkın , G. İrem Şİmşek , Cansel Demirbağ ve Sertap Aktaş , 12/B sınıfından Gizem Alp ve Emre Bayır´dır. Öğrencilerimize okuyacak oldukları kitaplar dağıtılmıştır.

Yarışma 24 Mart 2019 Pazar günü saat 10.00 ´da ilçemiz sınav merkezi okulunda çoktan seçmeli sorular şeklinde gerçekleşecektir.

13.02.2019 389