ZAMAN YÖNETİMİ İLE İLGİLİ SÖYLEŞİ

Okul müdürümüz Erkan OVALI öğretmenlerimiz ile   öğretmenler odasında zaman yönetimi hakkında  söyleşi yaptı.İlk olarak zaman yönetimi hakkında bilgi veren okul müdürü daha sonra tecrübelerini öğretmenler ile paylaştı ve zamanı ayarlamanın hayatımızda önemli bir yeri olduğunu paylaştı.Daha sonra öğretmenlerimiz sorular sordular ve  Erkan OVALI ayrıntılı bir şekilde soruları cevapladı. Gayet sıcak bir ortamda söyleşi gerçekleşti. Erkan OVALI daha sonra söyleşiye katılan bütün öğretmenlerimize teşekkür etti. Aynı şekilde ileride öğretmenlerimiz de tecrübelerini ve zaman yönetimi hakkında bilgilendirme yapacakları için Erkan OVALI ile istişare yaptılar. Ve öğretmenlerimizde bu güzel söyleşiden dolayı teşekkürlerini ifade ettiler.

02.05.2019 314

03-05-201903-05-201903-05-2019