İmranlı Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon: Yaşadığı zamanın sosyolojik ve teknolojik gelişmelerine uyum sağlayabilen, mucit ruhlu, üreten bireyler yetiştirmek için varız.

Misyon: Genç dimağlara “kendi olmak” yetisini kazandırmak; yetişkin bir birey olarak yaşadıkları zamanın gerçeklerine uygun tutum ve davranışlar geliştirmelerini sağlamak.

Başarılar:

Isınma: Kaloriferli (Kömür)
Yabancı Dil: İngilizce, Almanca
Sportif Etkinlikler: Okulumuzun çeşitli branşlarda sportif faaliyetleri devam etmekte ve il genelinde yapılan yarışmalara okulumuz katılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK Bilim Yarışmaları ve diğer organizasyonlara öğrencilerimiz projeler sunmaktadır.
Proje Çalışmaları: Okulumuz SODES, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve diğer kuruluşlarca yürütülen proje faaliyetlerine mümkün olan en iyi şekilde katılım göstermeye çalışmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Okulumuzda aktif birşekilde eTwinning projeleri yürütülmektedir.
Kontenjan Bilgileri: 260
Diğer Hususlar: Okulumuzun eğitim-öğretim şekli normal mesai şeklindedir. Okulumuzda kız - erkek karışık olmak üzere karma eğitim uygulanmaktadır. Okulumuza ait bir adet kız bir adet erkek pansiyonu bulunmaktadır ve pansiyonlarımızın yaşam koşulları Milli Eğitim Bakanlığı öğrenci yurdu şartlarına uymaktadır.

WEB - https://imranlicpal.meb.k12.tr

Adres - VALİTUNCEL MAH. ULUBATLI SK. ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LISESI BLOK NO: 8 İMRANLI / SİVAS

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezi

Ulaşım Sivas Erzincan Karayolu üzeri